Om Bo-Vent Entreprise A/S

Om Bo-Vent Entreprise A/S

Bo-Vent Entreprise A/S har eksisteret siden 1993, men blev i 2006 stiftet som selvstændigt A/S selskab og har siden oparbejdet en væsentlig ekspertise indenfor ventilations- og køleanlæg i fødevareindustrien. Vi har udført mange forskellige opgaver, fra processventilationsopgaver på alm. anlæg til ventilering af high-risk områder.

Bo-Vent Entreprise A/S udfører alle former for installering og vedligeholdelse, omforandringer/udbygning og servicering af installationer indenfor både fødevareindustrien og kliniske miljøer. Vi har egen projekafdeling/sagsbehandling samt egne montører, der alle er med til at sikre en høj kvalitet af vores daglige arbejde. Alle vores anlæg bliver bygget fra bunden i vores produktionsafdeling, for at sikre de bedst mulige specifikke løsninger for slutbrugeren.

Vores sagsbehandlere har mere end 20 års erfaring fra ventilationsbranchen og vores teknikere og montører er ligeledes erfarne og veluddannede folk, der efteruddannes løbende for at kvalitetssikre vores produkt.

De seneste år har Bo-Vent Entreprise A/S udvidet markedet til at inkludere både Norge og Venezuela, hvor vi pt. løfter flere store opgave i fødevareindustrien.

Størstedelen af de opgaver som vi bliver stillet overfor kræver en del innovation for at levere den mest optimale løsning for slutbrugeren, hvilket vores store branche erfaring og special viden omkring fødevareindustrien og kliniske miljøer sikre at vi er i stand til udføre.

Bo-Vent A/S er specialiseret inden for ventilation, køl og service til alle erhvervsbrancher og til private. Er I interesseret i at vide mere eller har I et projekt vores søsterfirma kan hjælpe med, så kig forbi bo-vent.dk

Har I problemer med lyden og har I brug for en professionel vurdering af jeres byggeri? Bo-Akustik har i over 10 år leveret akustiske kvalitetsløsninger til private som erhverv. Er I interesseret i at vide mere eller har I et projekt vores søsterfirma kan hjælpe med, så kig forbi bo-akustik.dk.

Hans Peter Borup

Adm. Direktør og indehaver.
Entrepriseledelse akustik og sagsbehandling.

+45 20747333
borup@bo-vent.dk

Trine Borup

Salgs- & marketingchef

+45 22942274
trine@bo-vent.dk
LinkedIn profil

Morten Bach

+45 40627372
morten@bo-vent.dk

Jakob Axelsen

+45 22950078
jakob@bo-vent.dk

Annemette Borup

Regnskabschef
Regnskab og administration

 +45 40607372
annemette@bo-vent.dk

Mette Ravn

Teknisk designer
Tegnestue og administration

+45 40503633
mette@bo-vent.dk

Susanne Hejlesen

Regnskabsassistent
Regnskab og administration

+45 20928373
susanne@bo-vent.dk

Ledige job

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige job her hos Bo-Vent.

 

Vi har ingen ledige job i øjeblikket.

Uopfordrede ansøgninger

Hvis der ikke skulle være nogle ledige stillinger, som netop passer på dig og dine kvalifikationer er du naturligvis velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning, cv og relevante bilag til Trine@bo-vent.dk, mærket ’uopfordret ansøgning

Mangler du ventilation, så har vi løsningen

Ring i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os nu