Køl

Køl

Bo-Vent Entreprises lange branche erfaring køl og ventilation betyder, at vi ved hvor centralt køleanlæggets rolle er i en gnidningsfri produktion. Vi leverer specifikke løsninger til fødevareindustrien, der lever 100 procent op til branchens retningslinjer.

Vi konstruerer selv vores egne anlæg til køling af rum i egen produktionshal, der betyder at vi kan tilbyde vores kunder en kvalitetsløsning, der ikke er et standardiseret kompromis, men en specifik løsning, der er udviklet og tilpasset præcist til vores kunders behov, ønsker og forventninger.

IMG_3574 (2)

Bo-Vent Entreprise kan tilbyde sine kunder den nødvendig ekspertise

Køl af processorer i fødevareindustrien er en af de vigtigste komponenter i opretholdelsen af kvaliteten i kundens slutprodukt og har derfor en afgørende rolle for virksomheden.
Manglende køleanlæg, fejlindstillinger eller forkert opsatte anlæg kan resultere i unødvendigt spild, forhøjede energiregninger og i værste fald produktionsstop, der kan skabe kritiske udgifter for virksomheder.

Bo-Vent Entreprise kan tilbyde sine kunder den nødvendig ekspertise og kvalitetsanlæg, der skal til for at sikre optimale forhold for produktionen, herunder driftsikkerhed og et minimum at ressourcespild.
Samtidig er vi frontløbere på energioptimering af vores industrianlæg, hvilket ikke kun er godt for miljøet, men også kan reducere vores kunders energiforbrug.

Ønsker I at høre mere?

Ring i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os nu