Ventilation

Ventilation

Hos Bo-Vent ved vi, at ventilation ikke bare er ventilation. Ventilation har mange for mange formål og derfor er det vigtigt, at I vælger den rigtige løsning.

Der er stor forskel på hvilket miljø, der skal ventileres og antallet af personer som opholder sig der, hvor et anlæg placeres, hvor mange kubikmeter luft det skal indblæse og hvilken type arbejde der udføres – ja der er rigtig mange faktorer, der skal overvejes.

 

Alt det kan vi hjælpe jer med.

Vidste du at...

Vi arbejder med kliniske miljøer

Vi er en af de bedste virksomheder til at sikre et klinisk arbejdsmiljø i Danmark?

Vi har siden 2006 leveret ventilations- og køleløsninger til de største slagterier i Danmark og Norge.

Sygedage kan reduceres med ventilation

Et godt indeklima forbedrer dine medarbejders produktivitet? Flere og flere undersøgelser viser at produktiviteten øges markant, når indeklimaet er godt.

Desuden svinder antallet af sygedage ofte også samtidig med ventilationen forbedres.

Indregulering af jeres anlæg kan spare jer penge

Der kan spares mange penge på energi regningen hvis jeres ventilationsanlæg er rigtigt indreguleret?

Mange ved ikke at deres anlæg ikke kører optimalt, og derfor sluger det flere penge end det sparer. Vi kommer gerne ud og ser på jeres anlæg og ser om det kører optimalt.

Derfor skal I vælge Bo-Vent Entreprise til jeres industriventilation…

Vores engagerede projektafdeling har gennem 20 år løst et hav af forskellige opgaver for kunder i fødevareindustrien. Vi ved, at to opgaver sjældent er ens. Derfor vurderer vi hver gang vores kunders individuelle behov og ønsker, således vi finder den mest optimale løsning. Vores ekspertviden og erfarne montører kan sikre, at også jeres projekt udarbejdes fra start til slut, så netop jeres problemstillinger løses, med det højeste kvalitetsniveau og selvfølgelig leveret og monteret til tiden.

ventilation-i-fødevareindustrien-2-1024x649

Færdig rør (2)

Bo-Vent Entreprise har siden 2006 specialiseret sig i at bygge aggregater helt fra bunden. Det betyder, at vi bedre kan tager højde for industrianlæggenes kompleksitet og lige så vigtigt nærmiljøet. Det giver de bedste helhedsløsninger og en fordelagtig driftsøkonomi.

Bo-Vent Entreprise tror på det grønne. Derfor har vi arbejdet hårdt for kunne kalde os en af de bedste virksomheder i ventilations- og kølebranchen til at energioptimere vores anlæg. Det betyder, at vi kan sikre vores kunder en kortere tilbagebetalingstid samtidig med også at styrke den vigtige miljømæssige indsats.

Det er helt enkelt. Netop fordi vi konstruerer vores egne anlæg helt fra bunden, kan vi styre hele energioptimeringsprocessen fra start til slut. Det betyder at vi har mulighed for at justere små detaljer, der kan have stor betydning for elregningen i modsætning til færdigkøbte anlæg.

Ønsker I at høre mere?

Ring i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os nu