Service

Service

Bo-Vent Entreprise tilbyder serviceaftaler på både ny og eksisterende ventilations- og køleanlæg. Med en serviceaftale hos os sikrer I, at jeres anlæg altid fungerer optimalt samtidig med, at vi varetager de reparationer og ændringer, som der bliver behov for i forbindelse med den daglige drift.

Vi tilbyder:

  • Service, herunder vedligeholdelse og reparation af nye ventilations- og køleanlæg til fødevareindustrien og kliniske miljøer.
  • Overtagelse af servicekontrakter på eksisterende ventilations- og køleanlæg, herunder vedligeholdelse og reparation.
  • At udarbejde et uforpligtende tilbud på jeres eksisterende ventilations- eller køleanlæg. Vi garanterer gode priser og god service.

Undgå nedetid i produktionen eller pause på laboratoriet!

Et ventilaitonsanlæg der ikke fungerer optimalt kan i sidste ende betyde at en produktion må lukke ned eller laboratorie arbejde ikke kan fortsætte. Om det er pga. forkert tempereret indeklima eller støv fra anlægget er uden betydning – det koster penge når arbejde ikke kan udføres. Alle ventilations- og køleanlæg har brug for vedligeholdelse for at fungere optimalt, og ikke alle virksomheder har interne ressourcer til selv at udføre disse. En servicekontrakt af et industri ventilationsanlæg kan som oftest fange fejl inden de bliver kritiske, og er derfor også billigere at udbedre under service, end når først anlægget er gået i stykker.

Overholder jeres ventilations- eller køleanlæg lovkravene til industriventilation?

Ventilations- og køleanlæg i fødevareindustrien og i kliniske miljøer er omfattet af en mængde lovkrav sammenlignet med almindelige erhvervsbygninger. Derfor er det ekstra vigtigt med regelmæssig kontrol og vedligeholdelse for at sikre minimal bakteriekultur.
Derfor tilbyder Bo-Vent Entreprise serviceaftaler, der sikrer jer at jeres anlæg altid opererer som det skal, samtidig med at vi varetager ændringer og reparationer, som der kan være brug for i forbindelse med den daglige drift.

Ønsker I at høre mere om vores serviceaftaler
eller få en pris på service af netop jeres anlæg

Ring i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os nu